Engelsk översättning

Som ni märker har jag börjat skriva en engelsk sammanfattning i blogginläggen. Det här är för att hemsidan kommer vara på engelska, och där kändes det ju ologiskt om bloggen bara skulle vara för de svenskläsande besökarna. Nu ska jag försöka skriva en uppsats mitt i kaoset av vad jag tror är en sorts videoinspelning ledd av Bert Karlsson.
As you may have noticed I now write English summaries in my blog. This is because my web site will be in English and it didn't make sence for the blog to be only for the swedishvisitors. Write now I'm gonna try to write an essay in the middle of what I think is some sort of video shoot led by Bert Karlsson (famous Swedish music profile).

Photo shoot for my web site

Häromdagen hoppade jag o Jennie Ottosson upp på två vänners tak och tog massa bilder till hemsidan som förhoppningsvis ska vara klar om några veckor. Det var jättekallt, jag hade bara en klänning med smala axelband och när solen gick i moln var det faktiskt inte ett dugg kul där uppe på taket. Men rätt som det var sken solen igen och då fick jag istället plåga mig med att titta rakt in i den. Ja, sånt kan man ju också roa sig med. Haha.
Här kommer ett smakprov på de drygt 400 bilderna vi tog.
The other day, my friend Jennie and I jumped up on the roof of two of our friends house and took a bunch of pics for my soon to be finished web site. It was freezing up there, but still fun it's own way, I guess. This is a sneak peak of the 400 and something pictures we took.

Laster

Jag är en sån där person som lätt blir beroende av saker. När jag väl börjat göra något kul har jag lite svårt att sluta. Just nu pendlar min vilja mellan att rulla ut yogamattan och köra ett pass här i vardagsrummet eller spela gitarr i minst en halvtimme till. Eftersom jag just ätit och nästan jobbade fram en andra vers till Drained kanske gitarren är att föredra just nu. Jag fuskade lite med gitarrläxan och började spela lite egna låtar, men använde den teknik gitarrläraren ville att jag skulle öva på. På sätt och vis borde väl det ge pluspoäng precis som på skolmatten. Att räkna ut 2+2 var G, men att använda det i vardagslivet var MVG.
Nu ska jag få MVG i gitarr då.
My guitar. I love her just as much today as the day I brought her home.