Tips!

Äntligen börjar det komma lite vettiga kompliment till Spotify. För er som inte vet det är det inte bara glada miner kring denna tjänst bland oss musiker och låtskrivare, eftersom ersättningen är pinsamt låg. Därför försöker jag hitta nya platser som kan ge Spotify lite hälsosam konkurrens.
Tidigare har jag tipsat om Wimp, och nu är det musikwebb som jag vill skänka lite uppmärksamhet. Detta är en musiklåningstjänst där du lånar musik under begränsad tid med hjälp av ditt bibliotekskort, perfekt för dig som vill lyssna in dig på en skiva innan du köper den. -Och helt gratis dessutom!
.
---------------------
.
Musicwebb is a new swedish tool for legal music loaning in Sweden. I hope it grows.

Take care!

All quiet on the western front

Det har inte hänt alltför mycket den senaste tiden och bloggen har blivit av lite lägre prioritet. För att uppväga sitter jag därför just nu på en föreläsning om sociala medier.
Min förhoppning är att detta ska göra min blogg och hemsida och facebookpage GRYMMAST PÅ JORDEN! eller bara lite bättre än de är nu....
.
----------------------
.
Ok,ok I'm sorry. No updates again, I've sort of neglected the blog. Sorry. To compensate I'm attending a lecture in social media and viral marketing.

Take care

Sorry...

Jag försöker uppdatera oftare, men det går segt. Just nu har jag en LÅÅÅÅNG att-göra-lista och blogga ligger tyvärr en bit ner.
.
----------------------------
.
Trying to get as much stuff as possible, aka slow blogflow.
Though I love you still.
Take care