The bear necesseties of life

Ibland behöver man ett litet idrottspsykologi-peptalk. Det och lite småbarnshäng. Då är min kusin helt grym. Han är nämligen expert på det där med att konkretisera mål och råkar dessutom praktiskt nog vara pappa till Stockholms (kanske Sveriges?) sötaste och härligaste lilla unge. Ikväll har vi lagat makaroner och köttbullar, letat rosa sked, byggt koja (måste prova hemma!), pratat designmöbler och musikindustri. Hundra gånger mer produktivt än att plugga!

Pop och Politik

Jag älskar SVTs Pop och politik. Det är ett så härligt musikprogram att det bara bubblar av lycka i mig. Just nu pratar de om det paradoxala förhållandet i att man som musiker bör vara vit och komma från arbetarklass för att få cred, samtidigt är det den "svåra" musiken som är creddig, en musikstil som oftast inte går hem i arbetarklass-hemmen.
 
Länkar senare!

Creativity-sparks

Jag vet att jag är sist på bollen, men sedan jag upptäckt Pinterest har jag varit helt fast. Det är kul tidsfördriv, samtidigt som det ger mig så otroligt mycket inspiration tillbaka. Jag har blivit otroligt pysselsugen och imorgon har jag bestämt mig för att ta mig en runda in på Panduro Hobby för att köpa något vars namn jag inte tagit i min mun sedan högstadiet; broderigarn!
.
-----------------------------------------
.
I know, I'm so after, but since I started using Pinterest I am hooked. It gives me so much inspiration and really sparks my creativity. Tomorrow I'll go out to by yarn