How can I make this clear to you? - NO!

Jag orkar inte längre. Jag orkar inte längre läsa såna här artiklar. Jag orkar inte längre bli arg för att sånt här händer. Jag orkar inte längre bli arg för att rättsystemet tillåter det. Jag orkar inte påpeka hur mycket i den där domen som är vansinnigt. Jag orkar inte längre vara rädd för att gå hem på kvällen själv. Jag orkar inte längre vara kvinna om det ska innebära en ständig rädsla för att bli ett offer för en av de värsta kränkningarna man kan utsätta någon för, som sedan inte döms som ett brott i svenska rättsalar.
Det har gått så långt att jag bara känner uppgivenhet när jag läser om det här. Jag orkar inte dela på facebook, jag orkar inte gå i protesttåg, jag orkar knappt hoppas att det ska bli bättre. För varenda gång sånt här händer släcks mitt hopp lite mer. Jag börjar undra vad det är för fel på den som inte kan se att ett par sammanpressade ben och ett blödande underliv som ett tecken på ovilja. Ovilja att ha sex med tre killar samtidigt, ovilja att bli penetrerad av en vinflaska. Jag ser ett vagt, vagt ljus i slutet av tunneln men idag är det bra jävla mörkt.

.

-------------------------------

.

Once again we have a freeing rape trial in Sweden. And it sucks. Three young men penetrated a youg woman with a wine bottle by force. The fact that she fysically protested by pressing together her legs did'nt count as saying no to the judge. I'm just about to gice up hope.

Kommentera här: